marți, 16 decembrie 2008

Singuratatea este o inventie!


Din nou singura...era doar un gand pentru ca niciodata nu sunt singura, sunt cu El si e asa de bine sa stiu ca si El e cu mine, ca ii place atat de mult sa stea cu mine, sa vorbeasca cu mine, sa ma tina in brate, sa imi ofere toata dragostea Sa infinita...stiu ca si tu iti doresti asta si am o veste buna penru tine...se poate.

Nu-i asa ca e minunat sa stii ca singuratatea nu exista?! Da...singuratatea este o inventie, o inventie a mintii noastre, a imaturitatii noastre si a dorintei noastre de a vrea ca uneori sa fim lasati in pace si credem ca avem nevoie de spatiu, de timp si de un loc doar al nostru unde sa stam “singuri”...imi pare rau ca te dezamagesc, oricat ai vrea sa cauti acest spatiu el nu exista...poate fii privit acest lucru din doua puncte de vedere:e  frumos sa stii ca nu esti singur si ca oricand cineva e pe urmele tale si locuieste impreuna cu tine in inima ta si poti sa il privesti si ca pe un lucru rau...nu poti face orice doresti in momentul in care esti constient ca Cineva sta chiar langa tine,  poate ca nu iti spune nimic, dar numai gandul ca El este acolo te face sa te stingheresti...

Poate crezi ca El abuzeaza de libertatea ta sau poate ca nu ti se pare corect ca cineva sa intervina in deciziile tale...pentru ca daca esti sincer te deranjeaza enorm sa sti ca acest Cineva are dreptul de a intervenii atunci cand crede necesar...si iti  place sa crezi ca viata ta e doar a ta si ca nimeni oricine ar fi nu are dreptul de a se  “baga”

...imi pare rau daca asta ai crezut pana acum...

Acest “El”, acest  “Cineva”... este Dumnezeu... si are dreptul de a fi cu tine oriunde ai merge, dar e atat de iubitor incat prietene drag te lasa pe tine sa alegi...asa ca nu uita: langa inima ta este inima Lui, iar langa pasii tai vor fi mereu pasii Lui.

Niciun comentariu: